Gedragingen van uw partner zijn anders geworden

Te laat thuis komen, te vaak ‘met vrienden stappen’ of overwerken zijn ook altijd nog van die standaard excuses om zijn/haar rare gedrag te verklaren.
Ook te weinig aandacht of juist teveel aandacht (vaak moeilijker te onderscheiden) is een indicatie.

Weinig zin in seks, je partner reageert nauwelijks op je avances, sterker nog hij/zij blijft er onverschillig onder en wil liever slapen of alleen zijn.

Veranderingen in het gedrag van vrienden. Terwijl jij van niets weet, zijn vaak bepaalde vrienden volledig op de hoogte van al de ‘geheimen’. Wees alert bij overdreven vriendelijkheid, vluchtgedrag of een zwijgzame houding van hun kant.

8 Comments

 • M
  Mistery….
  Posted 26 juli 2018 00:48 0Likes

  Mijn vriend gedraagt zich de laatste tijf helemaal anders.Is enorm op zichzelf,hangt altijd in de zetel,werkt totaal niet meer mee aan ons huishouden.hij is constant met internet bezig op zijn gsm.vooral facebook.hij zegt dat hij enkel voetbal nieuws leest.Wanneer zijn kredietbundel leeg is en fb niet meer kan,kan hij niet snel genoeg herla den.Hij wil ook nooit nog iets met het gezin doen.Is altijd moe gaat steeds voor mij naar bed.Zijn nog zelden intiem en de keren dat we het wel zijn moet ik veel moeite doen hem zover te krijgen.hij werkt ook regelmatig over.maar niet meer loon.volgens hem overiren die hik voor zijn gezin niet kan opnemen.Ben nu 4 mnd zwanger en ook dat interessert hem maar weinig.Ik heb het gevoel dat hij vreemdgaat.Volgens hem ligt het bij mij en word ik gek van
  mijn hormonen 🙁

 • k
  klaas
  Posted 7 juni 2018 23:11 0Likes

  klaas
  ik en mijn vrouw zijn vier jaar getrouwd een zoon
  van bijna drie jaar.
  we hebben al twee jaar geen behoeften en nu het huis klaar is na 8 jaar verbouwen is het ineens over.ikzelf heb het idee dat ze vreemdgaat omdat de sex een mijlpaal voor je realatie is ben ten einde raad. ze heeft alles geregeld en ik mag haar telefoon nummers niet zien kan iemand hier iets over vertellen zodat dat ik het kan afsluiten ????
  bdw ik heb dag en nacht voor mijn gezin gewerkt en het is nog niet goed

 • h
  hen
  Posted 8 april 2018 02:29 0Likes

  Drama , ik heb het net zo….Man gaat internetten en kijkt volgens hem de ganze dag de krant…..lekker boeiend de krant!
  Maar inderdaad even laten sussen en zelf op zoek gaan in zijn foon..succes allen.

 • D
  Drama
  Posted 1 november 2016 15:00 0Likes

  Mijn vrouw:
  internet de hele dag, kijkt zogenaamd haar tv gemiste programma’s (als ik aan kom lopen of in haar buurt kom, dan pas hoor ik geluid), al haar telefoongeluiden staan ineens uit, ze draait ineens liedjes die zij niet leuk vond, maar omdat haar stiekeme vriendje het leuk vindt en haar als tip geeft, draait ze het ineens.
  Ze gaat omstreeks werktijden (ploegendienst tijden) van die vriendje ineens uit bed om te internetten (zogenaamd even koffie maken) en nog veel meer andere dingen waar menig achterbakse mens niet aan kan tippen. Zij is onverbeterlijk de meester in deze kunst (laat ik het zo noemen), ben erachter dat ze dit al sedert haar 12e jaar toepast op jongens/mannen.
  Zucht, ik wil de kinderen niet laten lijden…

 • j
  jolanda
  Posted 16 december 2015 16:02 0Likes

  is dat duur om stronwood te laten onderzoeken. Bij mij is het heel erg. het gebeurt namelijk op het werk, waar ik niet binnen kan kijken he en tijdens de pauze`s.. mijn man werkt in een bedrijf met allemaal jonge meiden om zich heen. wordt er gek van.

  • a
   admin
   Posted 12 januari 2016 10:11 0Likes

   Over het algemeen kost een dergelijk onderzoek tussen de 500 en -zo gek als je het zelf wilt maken duurste was 23000-. Wij gaan in overleg met jou een plan de campagne maken die het beste bij je aansluit.

 • N
  Nalita
  Posted 12 oktober 2015 09:37 0Likes

  mijn man is vaker op stap komt altijd laat thuis met het smoes dat het laat is gaan worden aan het werk, hij slaap liever alleen we hebben soms maanden geen sex, ik krijg helemaal aandacht van hem ben nuh 3 maanden ongepland in verwachting van hem hij was niet blij mee en nuh zit alleen met mij zwangerschap ik krijg helemaal geen steun van hem

 • S
  Saskia
  Posted 4 december 2014 07:00 0Likes

  Mijn man vertoonde ook hele rare gedragingen en was bijna niet meer thuis bij mij en onze kinderen. Uiteindelijk heb ik met behulp van Strongwood zekerheid gekregen en heb ik inmiddels een nieuwe man in mijn leven.

Leave a reply