Geuren spreken vaak boekdelen

Veelal vergeten partners dat ze een tijd (aantal uur) bij iemand anders hebben doorgebracht en dat ze de geur van de ander met zich meebrengen zonder dat ze het zelf door hebben. Iedereen heeft namelijk zijn eigen lichaamsgeur, favoriete deodorant en/of parfum of zelfs werkgeur.

Ter voorbeeld als je een ruimte inloopt waar wordt gerookt dan ruik je dat direct, dit terwijl als je al een tijd in de ruimte staat je er totaal niets van merkt (vaak pas de volgende dag ruik je het aan je kleren).

Deze geur ruikt je partner dus zelf niet meer, maar jij uiteraard wel!

3 Comments

 • S
  S
  Posted 12 januari 2016 02:33 0Likes

  Mijn partner heeft me echt gigantisch vaak bedrogen met meerdere vrouwen. In de tijd toen ik nog van niks wist kan ik me herinneren dat ik eens savonds in ons bed stapte en dat ik heel erg de geur lolita lempika rook. Ik had de geur zelf ook vaker geroken dus ik kon de geur. Achteraf gezien dacht ik eraan terug toen alles boven water kwam, maar je staat er niet altijd meteen bij stil. Toch zou men meteen moeten schakelen. Als je in bed stapt en je ruikt een parfum geur die je donders goed kent en je weet dat je hem zelf niet hebt dan zou er een lampje moeten gaan branden. Vaak gebeurt dit pas als het er al allemaal uit is

  • C
   Chantal
   Posted 30 maart 2019 17:04 0Likes

   je hebt helemaal gelijk, we ruiken dat toch meteen al is het door de rookgeur heen, mijn ex dacht er mee weg te kunnen komen. Nou moooi niet!

 • N
  Nalita
  Posted 12 oktober 2015 09:31 0Likes

  ik ken de geur van mij man heel goed, meestal als hij van buiten komt heeft hij een eigenaardig misselijk geur dan nomaal en die geur komt mij vrij wel bekend voor na sex.

Leave a reply