NU TRENDING:
Gaat mijn partner vreemd

Hoe kan ik signalen van vreemdgaan herkennen?

Geschatte leestijd:1Minuut, 4Seconden

Jullie hebben samen een fantastische relatie, totdat je ineens het gevoel krijgt dat er iets niet klopt. Hoe fijn en leuk je relatie ook is, in een zwak moment kan het voorkomen dat een van de partners vreemdgaat.
Meestal blijft het bij een vrij onschuldige soort van vreemdgaan, namelijk het fantaseren over vreemdgaan. Maar hoe dun is die scheidingslijn tussen fantasie en werkelijkheid? Wat als fantasie uiteindelijk realiteit wordt?

Een partner die vreemdgaat, liegt en bedriegt u met andere mannen of vrouwen. Je zult de eerste niet zijn, want sommige partners zijn volleerd in het vreemdgaan. Ze bedenken de origineelste smoezen en vertellen dit met zo’n onschuldig gezicht dat je ze bijna wel moet geloven. luister naar je eigen gevoel want soms zegt je intuïtie meer dan je denkt.

Het is een broodje aap verhaal te denken dat het enkel de man is die vreemdgaat ook de vrouw staat erom bekend.

Hoe kun je die bewijzen hard maken? Je wilt ook niet iemand in het wilde weg beschuldigen. En misschien was dat bosje bloemen echt wel als een lief gebaar bedoeld?

Een paar tips/signalen waar je op kunt letten.

  1. Gedragingen van uw partner zijn anders geworden
  2. Geuren spreken vaak boekdelen
  3. Gebruik van de computer of laptop
  4. Mobiele telefoon wordt vaak afgeschermdLeave a Reply

40 Comments on "Hoe kan ik signalen van vreemdgaan herkennen?"

Notify of
avatar

Sort by:   newest | oldest | most voted
Cynthia
Guest
Cynthia
8 months 13 days ago

Helemaal top dat lijst heeft mij in ieder geval iets op weg geholpen, want ik voel gewoon dat er wat is

Melvin
Member
1 year 8 months ago

Dank jullie voor de informatieve website het heeft bij mij zeker geholpen met name het stuk over gedragingen die anders zijn geworden.

wanhoopje
Guest
wanhoopje
2 years 7 months ago
ook ik heb een grote vermoeden dat mijn man vreemd gaat met een kennis van ons maar kan het niet hard maken en hij blijft stellig ontkennen en werdt zelfs boos toen ik hem de… Read more »
GMPV
Guest
GMPV
2 years 6 months ago
Inderdaad een lang verhaal maar er zijn wel overduidelijke signalen dat er meer aan de hand is en ik weet niet hoe de situatie nu is maar ongetwijfeld niet veel beter dan het was denk… Read more »
ex player
Guest
ex player
2 years 9 months ago
Collin, haal je hoofd uit het zand en kies voor jezelf deze meid heeft overduidelijk een vriendje, wil je het zeker weten stuur die zogenaamde wedstrijd vriendje een pb op facebook kom j eer heel… Read more »
collin
Guest
collin
2 years 10 months ago
hallo ik ben collin ik denk dat mijn partner mij bedriegt ze zet een relatie op fb met een andere jongen en ze zegt dat het een wedstrijd is maar ze verwijderd ook mijn pb… Read more »
Mira
Guest
2 years 10 months ago
Waarom zou je je partner willen testen? Dat is spelen met iemand zijn/haar gevoel. Dat moet je niet willen als je je partner vertrouwd. Heb je een indicatie dat je partner vreemd gaat, ga niet… Read more »
Chantal
Guest
Chantal
2 years 8 months ago

En heeft u dan nog een goede tip welke?

Soraya
Guest
2 years 10 months ago

wat te doen als je man vraagt vr een trio?

Max
Guest
Max
2 years 10 months ago
Hallo Allemaal, Heel triest om te horen dat er zo ontzettend veel vreemdgangers zijn. Zeer pijnlijk en laag bij de grond. Momenteel heb ik een relatie met een vrouw die nu 5 jaar duurt. 2… Read more »
Tamara
Guest
Tamara
3 years 26 days ago
Hallo, ik verdenk er van dat mijn vriend vreemdgaat. Dit denk ik namelijk al een aantal maanden, maar omdat ik in zijn onschuld bleef geloven en hem absoluut niet kwijt wil bleef ik hem geloven.… Read more »
Mira
Guest
3 years 2 months ago
Als je denkt dat je partner vreemd gaat doet dat veel pijn en verdriet. Hoe lang wil je met dit gevoel rondlopen? Een objectieve particuliere recherchebureau kan je hiermee helpen en het leed verzachten. Of… Read more »
Dillen
Guest
Dillen
3 years 3 months ago
Ik ben met vrienden op vakantie geweest ervoor heb ik 5 weken geen seks gehad en net voor ik ging die dag wel nog toen 3 weken weg en de week nadat ik terug kwam… Read more »
Anoniem
Guest
Anoniem
3 years 3 months ago
Hallo, ik vertrouw mijn vrouw niet meer , reden een jaar of twee geleden is ze zogenaamd naar dr opa en oma geweest maar bij thuiskomst 2 uur snachts moest ze wel vertellen na veel… Read more »
Paul
Guest
Paul
3 years 6 months ago
Wat een achterdocht. Tuurlijk gaat ze vreemd. Ze komt niet alleen sex tekort maar vooral communicatie. En dan die reacties, 10 minuten sex en dan je huwelijk vaarwel zeggen. Hoezo naïef, ik heb liever dat… Read more »
Anoniem
Guest
3 years 6 months ago
Sorry hoor maar sit gebeurt als je geen geloof hebt ik snap dat er ook mensen zijn die doen alsof ze gelovig zijn en allerlei dingben doen maar het 1e wat bij vreemdgaan is je… Read more »
Simone
Guest
Simone
3 years 7 months ago
Tja, vreemdgaan staat wel heel erg in het verdomhoekje. Maar kunnen jullie je ook voorstellen dat overspel voor een vrouw de relatie ook heel erg kunnen stimuleren. Als ik thuismom voel ik me schuldig en… Read more »
marian
Guest
marian
3 years 7 months ago
Hoi Allemaal, Als ik dit allemaal lees dan ga je toch bijna denken dat iedereen moedwillig zijn partner de grond in trapt. Ik zit zelf ook in een zwaar dubio. Ik heb het gevoel dat… Read more »
cynn
Guest
cynn
3 years 7 months ago
heee, ik heb het gevoel dat mijn vriend vreemd gaat. er zijn zeker een aantal dingen waar ik me echt zorgen om maak. 1, hij schermt zijn telefoon heel erg af. 2, een vriendin van… Read more »
kees
Guest
kees
3 years 7 months ago

ik ontdekte dat mijn vrouw zich had ingeschreven bij lexa wat moet ik nu

kanda
Guest
kanda
3 years 8 months ago
hallo beste mensen, ik ben benieuwd naar jullie mening. ik heb nu bijna een jaar relatie met mijn vriendin, maar ik heb het gevoel dat ze vreemd is gegaan. het is raar maar dit gevoel… Read more »
babs
Guest
babs
3 years 8 months ago
goh vreselijk verhaal !!!ik bid voor alle mensen die bedrogen worden ,,,we moeten wat voorzichtiger worden in deze maatschappij met wie we te doen hebben ,,zoals in de bijbel staat vertrouw niet iemand zomaar ,,maar… Read more »
meisje
Guest
meisje
3 years 9 months ago
Hallo mijn vriend had echt met iedereen contact via internet op alle manieren(behalve webcam)hij heeft 1 keer met een meisje gebeld en hij heeft ook veel gesmst heb alles nagelezen en gecheckt maar uiteindelijk waren… Read more »
jenny
Guest
jenny
3 years 9 months ago
Hallo, Mijn vriend (relatie 5 jaar, en knap) is altijd lief tegen me, trakteert me veel op etentjes, en doet veel voor mij. Zijn gedrag werd nog positiever en nog liever. Ik vroeg hem waarom,… Read more »
johan1966
Guest
johan1966
3 years 10 months ago
ik word er helemaal ziek van , al die verhalen hier . vreemd gaan is niets anders dan je partner moed willig op zijn hard trappen en verraden. en het ergste nog al dat gelieg… Read more »
malis
Guest
malis
3 years 10 months ago
Hallo Ik wil graag ook wat kwijt. Ik heb het idee ook dat me vriend vreemd gaat. We hebben samen een kindje dus we kunnen niet veel meer weg savonds. Nou hebben we onderling wel… Read more »
Strongwood
Guest
Strongwood
3 years 10 months ago
De vraag is hoe je vriend reageerde nadat je die collega hebt gebeld. Als de gedragingen daarna nog meer intensiveerde of hij zelfs geïrriteerd/boos reageerde is een reden tot twijfel. Overnachten ergens anders na werk… Read more »
renzo
Guest
renzo
4 years 1 month ago
heey iedereen ik ben zelf 14 jaar oud heb al best lang met me vriendin ik zal haar ff x noemen want kwil liever dat dat prive blijft. het zit namelijk zo ik denk dat… Read more »
jo
Guest
jo
4 years 3 months ago
Jo En wat als je 27 jaar gelukkig met elkaar bent ,en je ondekt dat ze vreemd is gegaan? voor mij was het simpel we hebben er over gepraat avonden lang , We hebben elkaar… Read more »
Gerben van B
Guest
Gerben van B
4 years 4 months ago

whahahaha verbaast mij dat ze nog leeft, ben je zo goed van vertrouwen. ?

saa
Guest
saa
4 years 5 months ago
Hoi Mijn man heeft al meerdere malen tegen me gelogen en elke keer is er ook een vrouw in het spel. Deze keer begon het .. op de dag dat ik niet thuis was, komt… Read more »
giel
Guest
giel
4 years 5 months ago
je kunt er ook samen over praten voordat je het huwelijksservies door de kamer gooit. Misschien ligt de oorzaak ook tendele bij jou. Vergeet niet, je bent ooit stapelverliefd geweest op elkaar.Denk eens na wanneer… Read more »
fito
Guest
fito
4 years 5 months ago
Hoi, mijn vriendin doet laatste tijd anders dan broeger ze doet geen moeite in deze relatiee kzou egt ni wetee hoe dat komtt.. Maar heb het gevoel dat ze gwn me mj speelt fzoo tis… Read more »
piet
Guest
piet
4 years 6 months ago
Ik kan het haast niet geloven dat je zo naief kunt wezen . Ze is hartstikke vreemd gegaan man, nog nooit zo`n slap antwoord gezien om kosten te besparen ? Volgens mij klets je dit… Read more »
blond
Guest
blond
4 years 7 months ago
Niet aan twijfelen dat je vrouw sex heeft gehad met die man, maar als je er kan over praten op een gezonde manier en je kan haar hart weer veroveren , zou ik dat doen.Als… Read more »
corrie
Guest
corrie
4 years 8 months ago
hallo koen sorrie maar alleen slapen nee koen dat zei mijn ex ook tegen mij geloof dat niet.Bespaar jezelf nog meer geestelijke ellende want dit herhaalt zich altijd en wat dan?wil je zelf er onder… Read more »
corrie
Guest
corrie
4 years 8 months ago
Hallo slachtoffers want dat zijn we gewoon.Na de derde relatie ben ik er achter gekomen dat ik opnieuw ben belazerd.Maar deze laatste keer was wel heel erg.Familieleden logen net zo hard mee.Ik was zo gek… Read more »
mar
Guest
mar
5 years 6 months ago
Ik zou er niet in trappen. Het is duidelijk. Je wordt bedrogen. Ontkennen daar zijn dit soort mensen goed. Ik zou je vrouw niet meer vertrouwen. Als het al een keer is gebeurd. Dan gebeurd… Read more »
marielle
Guest
marielle
5 years 9 months ago
Hoe naief kun je zijn? Misschien lullig om te horen, maar als je vrouw met een andere man naar bed gaat (slapen?) zonder het tegen je te zeggen…. Ik zou genoeg weten. Zoiets doe je… Read more »
koen
Guest
koen
6 years 4 months ago
hallo, ik verdenk mijn vrouw ervan dat ze vreemd is gegaan, omdat ik per toeval heb ontdenkt dat ze voor haar werk 2 nachten moest onvernachten in een hotel waarbij een mannelijke colega mee was,… Read more »
wpDiscuz